NGK De Lichtkring
Kerkleden

Activiteit

Alpha

do 16 jan 19:00 uur

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
De Alpha begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom!
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de Alpha in Rotterdam Nesselande. Donderdag 16 januari om 19:00 start er een nieuwe Alpha in de Kristal. Voor vragen of aanmeldingen kun je terecht bij Theo Moekestorm, Peter Kleijwegt, Ieke Kleijwegt, Jos Borst, Ellen Brouwer en Henco van Puffelen (06-30065779) of via alphanesselande@gmail.com