GKV De Lichtkring
Kerkleden

Nieuwsberichten

Gemeenteproject ‘Oefenen in Discipelschap’

Na de zomer starten we het kerkelijk seizoen met een gemeenteproject. We willen met elkaar een nieuwe impuls geven aan het gemeenteleven. En elkaar ontmoeten rondom het thema ‘Oefenen in Discipelschap’. Elk thema van het project wordt in de zondagse samenkomst ingeleid. Daarna gaan we er verder mee aan de slag, tijdens de Bijbelklas, en andere bijeenkomsten die door de week gehouden worden. Zo willen we op een inhoudelijke en creatieve manier een tijd lang als gemeente bezig zijn met wat het betekent om leerling te zijn van Jezus. Lees op deze pagina meer informatie over het project en de data.


Zomerweek Nesselande

Je bent welkom bij de Zomerweek! Woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus is het weer feest in Nesselande voor alle kinderen van de basisschool. Het thema is ‘Op reis’. Iedere dag is er een podiumprogramma met een toneelstuk of een verhaal. 

Lees verder

Gemeentedag

zaterdag 22 juni

De gemeentedag (nieuwe stijl) is dit jaar op zaterdag 22 juni. Eind van de dag is er een Running diner en voorafgaand wordt er een spel georganiseerd voor iedereen in de kerk. Tussen 13.00 en 16.30 ben je welkom om mee te komen doen.

Lees verder

Bericht van E&R

Zomer 2019

Wil je een mooie en zinvolle vakantie om tot een zegen voor anderen te zijn?

 

Lees verder