NGK De Lichtkring
Kerkleden

Algemeen

Welkom bij onze samenkomsten

Tijdens de samenkomsten ontmoeten we elkaar en God. Elke zondagmorgen zijn de deuren van de kerk geopend om 10.00 of 11:30 uur. Een samenkomst duurt ongeveer 60-75 minuten. Tijdens de samenkomsten wordt er gezongen, onder begeleiding van een band of andere instrumenten, zoals het orgel. We bidden en er is ruimte voor een preek.

Voor de kinderen tot 3,5 jaar is er oppas in de morgendienst, in een zaal achterin de kerk. De kleintjes kunnen hier voor de samenkomst heengebracht worden. Kinderen van 3,5 tot 6 jaar, blijven de eerste 10 minuten in de kerk, daarna is er voor hen bijbelklas met een kinderbijbeltekst, liedjes en knutselwerkje. Voor de oudere kinderen zijn er eens in de twee weken Bijbelklassen.

Wij lezen uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Alle teksten en liederen wordt geprojecteerd met de beamer. Toch is het fijn als je zelf een bijbel meeneemt; zo kun je zelf bijvoorbeeld nog een stukje terug of vooruit lezen of aantekeningen maken. Als je zelf geen bijbel hebt, kun je er om vragen aan de gastvrouw of –heer (te herkennen aan hun badge). We zingen verschillende Psalmen, Gezangen, Opwekking of Sela.

Wil je een keertje komen kijken?

Dat kan natuurlijk, we verwelkomen graag gasten. Of je nu wel of geen kerkelijke achtergrond hebt, je bent van harte welkom. Na de samenkomst is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kop koffie of thee. Bijvoorbeeld om nieuwe mensen te leren kennen, na te praten over de dienst, of voor je te laten bidden.